## Post-COVID-19 Risk Management Workshop - RIYADH

S #	Time	Duration	Event Description
1	10:00 – 10:15 AM	15 minutes	Welcome Note
2	10:15 – 11:00 AM	45 minutes	<ul> <li>Presentations         <ul> <li>Reflections on the impact of COVID 19 have on business continuity                 <ul> <li>How businesses were unprepared to face and adjust in the pandemic?</li> <li>What challenges they faced?</li> <li>What strategies should they have had in place to avoid it?</li> <li>Developing a strategic resilience architecture for business continuity to encounter the challenges of post COVID-19</li> </ul> </li> </ul> </li> </ul>
3	11:00 – 11:30 PM	30 minutes	Networking and Refreshments
4	11:30 AM – 12:15 PM	45 minutes	<ul> <li>Panel Discussions</li> <li>What is the Way Forward Post COVID-19? <ul> <li>What are the learnings from the risks and their impacts?</li> <li>What are the lessons in risks mitigation?</li> <li>How can business adjust and prepare for similar events?</li> </ul> </li> <li>Q/A</li> </ul>
5	12:15 – 1:15 PM	60 minutes	<ul> <li>OSS Product Demonstration</li> <li>Pronock ERM – A complete and fully integrated Enterprise Risk Management System for your organization</li> <li>Q/A</li> </ul>
6	1:15 –1:45 PM	30 minutes	Networking and Lunch
7	1:45 – 2:45 PM	60 minutes	<ul> <li>Closing Ceremony</li> <li>Distribution of Certificates of Attendance and Workshop Souvenirs</li> </ul>