Risk and Organizational Ambidexterity workshop - Amsterdam

S #	Time	Duration	Event Description
1	10:00 – 10:15 AM	15 minutes	Welcome Note
2	10:15 – 11:00 AM	45 minutes	 Presentations What it means to be an ambidextrous enterprise? How could businesses become ambidextrous? Identifying competitive edge of an ambidextrous organization against novel risks
3	11:00 –11:30 PM	30 minutes	Networking and Refreshments
4	11:30 AM – 12:15 PM	45 minutes	 Panel Discussions What are the possible innovative and disruptive strategies for business continuity? What kind of risks can organisations encounter during the exploration and exploitation phases? Q/A
5	12:15 – 1:15 PM	60 minutes	OSS Product Demonstration Pronock ERM — A complete and fully integrated Enterprise Risk Management System for your organization Q/A
6	1:15 – 1:45PM	30 minutes	Networking and Lunch
7	1:45 – 2:45 PM	60 minutes	 Closing Ceremony Distribution of Certificates of Attendance and Workshop Souvenirs